CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

VVIP saye :)

ini adewlah hak cipta SHIZU ILA :) selamat membace :D

Friday, April 08, 2011

aku seorang jutawan..

hye hye...
aq nak join segmen lagi :D




di beri tajuk : Aku Seorang Jutawan

simple je segmen nye :) mau lebih info ? meyh tekan sini

soalan nye 1 jee.. :) meyh tgk ape aq jawab hehe.. ( cm gempak je ayt ) grrr~~

Cerita apa yang anda akan buat atau lakukan jika anda seorang jutawan ….

kalau aq sorang jutawan ?? ermm..ape aq nak buat erk ? oke laa..kite g yg baek baek dulu k ( ceyh cm adew yg jahat lak ).. oke ! mule mule aq nak hantar mak aq g rawatan supaye dye x payah da susah nak g hospital..hehe kedua..aq nak bine tren ketapi..supaye aq senang nak g kelas..asyik naek bas jee penat taw x....!! ketiga ! aq nak beli kan family aq umh banglo sorang satu..! keempat..aq nak ambik org gaji bnyk bnyk..supaye keluarge aq leyh hidup selesa ! kelima..aq nak bantu org org yang mmg dlm keadaan susah ! aq nak buat sumer laaa...hehe haaa..tu la yang aq buat klo aq jadik orang kaya baru :))))

oke dah ! stop berangan lagi lela :D..
hehe

thx reading :))

tinggalkan komen dan like oke :)

1 comment:

  1. Hello...nanie dr segmen AKU SEORANG JUTAWAN...

    datang jenguk2 sini

    n follow kpd sesiapa yg nanie blum follow lagi...

    niway...kowank nak dapat hadiah best tak?

    senang jak step ni...try usha2 ni

    http://ciknaniezainudin.blogspot.com/2011/04/hadiah-lumayan-dari-saysmy.html

    ReplyDelete